Nordlyscruise med verdens minste cruise båt – Northern Sea Adventure

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Fredag 1 sep 2017 - torsdag 1 mar 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Vi ønsker deg velkommen ombord på Aa fjord! Bli med oss på nordlystur med båt. Nordlyset fra båt og havet må oppleves en gang i livet. I tillegg får du oppleve selve byen, og de omkringliggende fjordene, fjellene og øyene. Og ikke minst, nordlyset. Alt i ett.

Vi forteller deg om værmeldingen og forutsetninger for å se nordlyset. Vi viser deg bilder fra tidligere turer. Når vi har funnet nordlyset, står båten helt i ro, slik at du får se og ta bilder av nordlyset.

Båten har en varm og god innendørs plass og en romslig uteplass som passer godt til å nyte den fantastiske naturen vi har her i nord. Du bestemmer selv om du vil sitte inne eller ute mens vi legger fra og til kai. Båten har en varm og god innendørs plass og en romslig uteplass som passer godt til å nyte den fantastiske naturen vi har her i nord. Du bestemmer selv om du vil sitte inne eller ute mens vi legger fra og til kai. I spisesalen er det plass til 60 personer, i baren 35 personer og i tilleggs-salongen 25 personer. Det vil i tillegg bli salg av suvenirer og lett snacks og drikke ombord.

Vi ser fram til å ha deg som gjest ombord vår redningsskøyte!

Inkludert: Guide, transport, varmedress, måltid, støvler, varm drikke
Varighet: 3 timer
Antall deltagere: 4-70
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 20:00 på flyttebrygge ved Scandic Ishavshotel

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,2 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km