Seks-dagers tur med Seilkajakk og vandring utenfor allfarvei – 69 Nord Sommarøy Outdoor Center

Adresse: Sommarøyvegen 90, 9110 Tromsø Dato: Lørdag 10 jun 2017 - lørdag 26 aug 2017 Vis kart

Adresse: Sommarøyvegen 90, 9110 Tromsø

Fra Sommarøy inviterer vi deg til å oppdage Yttersia for en seks dager tur ombord «seiling kajakk» (hybrid kajakk med seil ”Hobie Tandem Island”). Våre hybrid kajakk kan ikke kantre, er raske og enkel å bruke og gir stor tilfredshet fra de første minuttene av bruk. Alle våre aktiviteter er rettet både nybegynnere og erfarne utøvere. En god løsning for å komme nærmere av dyrelivet fra Yttersia; et område i utkanten av storslåtte fjorder og sjø, fra Senja til Ringvassøya og kongerike av oter, lundefugl og havørn.

Fra Sommarøy Inviterer vi deg til en seks-dagers tur til den vakre nordnorske kysten ombord en «seiling kajakk» (hybrid kajakk med seil” Hobie Tandem Island”). Våre hybride kajakker kan ikke velte, er raske, enkel å bruke og gir stor tilfredshet fra de første minuttene. Alle våre aktiviteter er fra nybegynnere og familier til erfarne utøvere.
I seks dager utforsker vi den «Yttersia», et område i utkanten av storslåtte fjorder og sjø, fra Senja til Ringvassøya; og kongeriken av oter, lundefugl og havørn.
Program:
Vi starter på lørdag kl.09:00 med instruksjoner om hvordan en seiling kajakk brukes. Deretter er det avgang for en 6 dagers utflukt med seil kajakk og vandring. Vi setter en bivuakk hver kveld, nær fotturen til neste dag.
Vandrings muligheter er mange og ulike, eventyrs lekeplassen er umåtelig stor og vandringsvalgene er cirka ubegrenset. Vi kan lande på mange øyer; blant annet Senja, Tussøya, Håja, Ersfjorden og Vengsøya. Vandringstempoet og utvalg er basert på gruppenivået og egnet til å dekke alles preferanse. Vi er tilbake til Sommarøy på torsdagskveld, kl. 17:00. Sailyakene og utstyret ryddes og turen avslutter kl. 1800.
24 timer dagslys i sommer fra 22. mai til 22. juli. Barna ledsaget av en voksen er akseptert fra 12 år

Pris : 13600 NOK

Ekstra tjenester:
-Transfer t/r fra Tromsø til Sommarøy: NOK 960 per person
- Overnatting på Sommarøy Arctic Hotel fredagen før turen og torsdagen etter turen: NOK 935 / enkeltrom og NOK 1200/ dobbeltrom
- Overnatting i telt fredagen før turen og torsdagen etter turen: NOK 170 per pers
Inkludert: Guide, alle måltider, telt, kajakkutstyr
Ta med: Sovepose, vann og vindtette klær, turutstyr

24 timer dagslys i sommer fra 22. mai til 22. juli. Barna ledsaget av en voksen er akseptert fra 12 år

Show more

Occasions

Date    
26 Aug
Lørdag 26 aug 2017

Om denne aktiviteten

Avstand

 • Ferge
  Brensholmen 3 km
 • Flyplass
  Tromsø Airport 35 km
 • Bysentrum
  Tromsø City Centre, Main Square 37 km
 • By
  Tromsø busstasjon, Prostneset 37 km