Hvalsafari – Sørøya Havfiskecruise

Dato: Fredag 27 okt 2017 - lørdag 20 jan 2018 Vis kart

Vi i Sørøya Havfiskecruise kan med stolthet presentere oss som en pionerer for vinterturisme med båt i Tromsø. Vårt motto er kvalitet fremfor kvantitet.

Helt siden 2006 har vi tilbudt nordlysturer og dags-/fisketurer til våre gjester. Norske lokale skippere og mannskap med årelang erfaring, gjør dette til en sikker, trivelig og minneverdig tur. Fra 2006 har vi tilbudt turer med vår solide og hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Eierne bor selv om bord i vinterhalvåret. Små settinger med maks 12 gjester per tur gir en sosial og god stemning. Her behøver man ikke å kjempe om plassen for å ha god utsikt til hvalene. Vi kan aldri garantere hval, men så langt har vi sett hval på nesten alle våre turer. Underveis kan du nyte den fantastiske naturen kledd i et vakkert og fargerikt vinterlandskap. Vi har stor respekt for naturen og tar alltid hensyn til hvalene ved å forholde oss til de regler som er satt. Om bord serverer vi ferske, hjemmelagede vafler og varm drikke.

Vi tar sikkerhet på alvor, og har årlige kontroller av båt og annet utstyr. Dette gjøres av autoriserte instanser. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord!.

Inkludert: Guide, varm drikke, vafler, poncho/kjeledresser, 4 kikkerter
Varighet: 3-6 timer
Vanskelighetsgrad: Lett
Antall deltakere: 4-12
Avgangstid og sted: Kl. 09:00 på flytebrygge ved Scandic Ishavshotell

Les mer om retningslinjer for hvalsafari: www.visittromso.no/no/retningslinjer-hvalsafari

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,3 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km