Hvalsafari med Colin Archer skøyte - Tromsø Friluftsenter

Dato: Onsdag 1 nov 2017 - onsdag 10 jan 2018 Vis kart

Vi henter deg i sentrum av Tromsø med buss, dette for å gi deg den mest komfortable turen som gir deg mest mulig unødvendig tid på havet, noe som ofte passer de som ikke er veldig sjøvant.

Turen ut til vår båt som ligger nord på Kvaløya tar ca 40 min, og på turen ut kan du lene deg tilbake og nyte vakker utsikt mens guiden introduserer deg til hval artene vi skal møte.

Vår båt er en Colin Archer skøyte med masse historie fra andre verdenskrig. Båten har en kapasitet for maks 22 personer. Dette gjør at vi får en personlig opplevelse, og du kan nyte vakker utsikt på det store dekket eller sitte i salongen nede og nyte en varm kopp kaffe eller te.

Opplev fjordene med båt og nyt den fantastiske naturen. De vanligste hvalartene vi ser er knølhval og spekkhoggere, men det er også sjanse for å se niser og muligens finnhval. Ikke glem å holde øynene åpnet for andre dyr som havørn og ulike sjøfugler. Noen ganger kan vi se seler hvile langs kysten.
Om vi er heldig så får vi kanskje fisk på kroken, denne preparer vi slik at du kan få en smakebit av rykende fersk fisk. Det blir ikke bedre enn dette.

Obs- ved for få påmeldte kan denne turen endres til annen båt av samme størrelse.

Inkludert: Guide, transport til båt (40 min hver vei), varm drikke
Varighet: 5 timer
Antall deltagere: 6-22
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 08:30 på Scandic Ishavshotell

Les mer om retningslinjer for hvalsafari: www.visittromso.no/no/retningslinjer-hvalsafari

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,2 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 694 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 639 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 171 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.