Buvik Brygge

Adresse: Leirstrandveien 2403, 9106 Straumsbukta (vis kart)
Beliggenhet: Kystområdene

Rom & Leiligheter | På sørsiden av Kvaløya finner du Buvik Brygge som ligger helt inn til strandkanten.  Her kan du oppleve havets luner, fuglelivet i fjæra og roen på fjellet.

Etter 60 km eller 1 time fra Tromsø kommer du til landsbygda med Buvik Brygge på nærsiden av veien. Det går også buss nr.420 fra Tromsø sentrum. Vi har en minibuss og kan hente våre gjester fra Tromsø flyplassen eller sentrum.

Buvik Brygge har 4 velutstyrte leiligheter. Hver har 2 soverom med 2/3 senger, bad/WC/dusj, Stua med kjøkkenhjørne. Gratis Internett. Pris per leilighet inntil 5 personer er for en natt 1180.-NOK. Ukespris er 8260.-NOK

Gapahuken ved siden av er et selskapslokale med plass til 40 personer som også kan benyttes til kurs og konferanser. En steinbakerovn og peis inviterer til kulinariske og koselige stunder. Om ønskelig kan du avtale med oss frokost/full pensjon. Det er bad med toalett og dusj tilgjengelig.

Bål/grillplass i strandkanten.

Badstu står ferdig for våre gjester fra oktober 2013

Rundt Buvik Brygge er det mange kulturhistoriske forminner fra jernalderen.

Buvik Brygge er et ideelt utgangspunkt for høst- og vinteraktiviteter.

Utleie av truger.

Nordlyset kan du observerer uten lysforstyrrelser i Buvik Brygge eller på fjellet. Kort avstand til Sommarøy og Kattfjordeidet. 

Ønsker du et skreddersydd tilbud tar gjerne kontakt med oss.

Båtutleie Fiskemuligheter Sykkelutleie

Kart

Flyplass
  • Tromsø Airport 34 km
Ferge
  • Brensholmen 7 km
  • Botnhamn 10 km
Bysentrum
  • Tromsø City Centre, Main Square 35 km
*Avstand på kartet er en rett linje